Over Ons

Wie zijn wij:

Gebouw Willisstee is eigendom van Stichting Dorpscentrum Wilnis.

Het bestuur van de stichting is verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van het Dorpscentrum. Jaarlijks legt het bestuur verantwoording af aan de Gemeente De Ronde Venen. Het streven is uiteraard zo weinig mogelijk te leunen op gemeentelijke subsidies. Daarbij nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen zowel op het gebied van beheer als exploitatie een voorbeeldfunctie innemen.

Het bestuur en de beheerder:

Het bestuur ontwikkelt het stichtingsbeleid en heeft de verantwoordelijkheid voor de uitvoering. In opdracht en onder leiding van het bestuur is het dagelijks Beheer in goede handen bij Arwin en Simone Reijm. Het stichtingsbestuur werkt daarbij vooral faciliterend: we denken graag mee met initiatieven vanuit de inwoners en sociaal maatschappelijke organisaties.

Het bestuur van Stichting Dorpscentrum Wilnis wordt gevormd door vrijwilligers:

Secretaris & waarnemend voorzitter     Penningmeester:                                    Commissaris verhuur:

Ed Duis                                                           Ruud Pfeiffer                                            Anita Beck

                                                                     

 

E-mailadres bestuur: bestuur@willisstee.nl
E-mailadres beheerder: info@willisstee.nl

 

De doelstelling van Stichting Dorpscentrum Wilnis is als volgt te omschrijven: Het verkrijgen, instandhouden en beheren van een dorpscentrum dat voorziet in de behoefte aan laagdrempelige geschikte ruimte voor de activiteiten van de plaatselijke bevolking op maatschappelijk, cultureel, sport en recreatief gebied. Het dorpscentrum staat open voor iedere organisatie of groepering van welke politieke of geloofsovertuiging dan ook.

Het dorpscentrum met daarin het Café Stee-Inn bieden een gastvrije plek waar iedereen welkom is voor sportiviteit, cultuur, om de krant te lezen, koffie te drinken, te internetten of een praatje te komen maken. Door het open karakter is het een gezellige ontmoetingsplek.

Visie: De Willisstee moet het bruisend hart in Wilnis blijven waar ontmoeting en uitwisseling centraal staan. Verenigingen, clubs en werkgroepen maar ook de individuele bezoeker van alle leeftijden, moeten hier nu en in de toekomst een prettig ’thuis’ kunnen vinden. Onze kernwoorden: sociaal, gemeenschap, welzijn, maatschappelijke ondersteuning en huiskamer van het dorp.

Ambitie: Niet stilstaan maar vooruitdenken en meedenken bij nieuwe initiatieven om zo blijvend te kunnen voorzien in geschikte ruimte waar behoefte naar is. Daar waar mogelijk inzetten op duurzaamheid.

Geschiedenis: 50 jaar De Willisstee De Willisstee bestaat al bijna 50 jaar. Om precies te zijn: op 11 oktober 2020. Dorpshuis De Willisstee werd op 11 oktober 1970 in gebruik genomen. Eindelijk had Wilnis zijn eigen dorpshuis, wat een aanwinst! In 2003 werd de Willisstee getroffen door een grote brand, waardoor de gebruikers anderhalf seizoen een ander onderkomen moesten vinden. Na de opbouw in 2004 konden de verenigingen en clubs weer terecht in een mooie en moderne accommodatie.

Privacyverklaring / AVG

 

De beheerders: Arwin en Simone
Simone Reijm: “Bij De Willisstee ben ik helemaal op mijn plek. Het is hier zo divers; geen uur of dag is hier hetzelfde. Dat maakt mijn werk erg leuk. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij mij altijd voorop. Elk gast die hier komt, wil ik met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Met mijn eigen kook- en cateringbedrijf deed ik al horeca-ervaring op, zoals het verzorgen van catering en kookworkshops. Dat komt hier goed van pas!”

Arwin Reijm: “De Willisstee is mijn tweede huis. Letterlijk. Een huis waar iedereen welkom is. Voor een praatje, drankje, sportieve bezigheid of zakelijke bespreking. Ik wil iedereen die hier komt, de service bieden die hij verwacht. En meer. Of diegene nu komt voor een drankje in café De Stee-Inn of voor een sportles, vergadering of bedrijfsfeest.”

Reglement:
Klik hier voor het Reglement Willisstee

Contact:
Sport- & zalencentrum de Willisstee
Pieter Joostenlaan 24
3648 XR Wilnis
M: Simone 0627 488 285
M: Arwin    0630 490 431
E: info@willisstee.nl

Navigatie link naar Zalencentrum de Willisstee Wilnis