Drinken en eten

Het meetingpoint van De Willisstee is de bar Stee-Inn. Want wat is er gezelliger om na afloop van het sporten iets te drinken aan de bar? Of afspreken met vrienden of collega’s onder het genot van een hapje en drankje.
Maar je kunt er ook terecht voor een goede kop koffie en in de zomer kun je heerlijk zitten op ons zonnige terras.

Wil je je feestje geven in de Stee-Inn? Neem contact op met ons om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Kijken of doen: je kunt op elke manier sportief bezig zijn
Niets zo leuk als samen voetbal kijken. Als er belangrijke sportwedstrijden zetten, rollen we het grote scherm uit en zit je met je vrienden eerste rang.

Gezellig een potje biljarten op onze professionele biljarttafels? Kan! Of wat dacht je van darten: er hangen twee dartborden voor je klaar. Misschien schuilt er in jou wel de nieuwe Raymond van Barneveld.
      

 

Uitgebreide bierkaart

Rechthuis blond, Duvel, La Chouffe, Brouwerij ’t IJ of een Texels Skuumkoppe: de kenner weet waar we het over hebben. Speciaalbieren! We hebben verschillende speciaalbieren, per fles maar ook op de tap.

Laat je elke keer verrassen!!

Bij de borrel horen natuurlijk borrelhapjes. Natuurlijk staan de bekende bitterballen en kaasstengels op de kaart.
Maar je kunt ook smullen van een mediterraanse tapasplank met overheerlijke pincho’s en tapas.

En bij een borrel hoort natuurlijk een lekkere bitterbal. Maar je kunt bij ons ook een borrelplank bestellen, of een teamschotel: een grote schaal met patat en gefrituurde borrelhapjes. Genoeg redenen om eens langs te komen bij ons in café Stee Inn.

Openingstijden

De Stee-Inn is van maandag tot en met vrijdag geopend. De openingstijden kunnen soms afwijken in verband met bijvoorbeeld een evenement of een besloten feest. Door de weeks sluiten wij om 24.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend als er een ‘sport’ evenement of een feest is.